Neuvěřitelná dívka Sujan

Mé služebné Sujan bylo 11 roků, a mně bylo 14 když jsme se setkali.

Bylo mi 14 a měl jsem plno chlapeckých zájmů, jako byly soutěže s ostatními hochy v silových sportech. Chodil jsem do chlapecké školy, takže jsem mohl poměřovat svoji sílu jen s ostatními hochy. Už tehdy jsem si vytvořil názor, že děvčata jsou vždy slabší než kluci. Říkali to všichni. Vždycky jsem chtěl využít příležitosti. Zajímalo mě, jestli by nějaká dívka mohla být silnější a svalnatější než stejně staří kluci. Mám mladšího bratra se kterým jsme tehdy dělali všechno možné. Také jsme se přetlačovali v páce. Na svůj věk měl sílu, ale porážel jsem ho. Ve škole jsem se těšil pověsti silného kluka. V páce jsem totiž přemohl i větší kluky.

Moje mamka tehdy sháněla nějaké děvče, které by jí pomáhalo v domácnosti. Jednoho dne ji našla. Jmenovala se Sujan. Byla to tmavě zbarvená 11 letá dívka vysoká jako já. V krátké době zvládla všechny domácí práce. Prala prádlo a dělala i všechno ostatní.

Jednou bylo prádlo v železném koši a Sujan ho měla odnést na terasu a pověsit ho tam, aby na slunci uschlo. Viděl jsem, jak ten značně těžké vědro zvedla velmi lehce nad hlavu a napadlo mě, jestli bych ho také dovedl zvednout. Když pak šla s vědrem na hlavě, zavolal jsem ji zpět a řekl, že jí mamka něco chce. Postavila vědro a šla za mamkou. Mezitím jsem se pokusil vědro potěžkat. Nadzvedl jsem ho asi o 30 cm a cítil, jak se mi začínají namáhat svaly. Výš jsem to vědro zdvihnout nedokázal. Zkoušel jsem to čtyřikrát nebo pětkrát, ale pokaždé to bylo méně než předešle. To bylo znamení, že tam máme silnou dívku…


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: Jim Conar

Pridaj komentár