Moje svalnatá teta

Nezapomenutelná návštěva mé tety u nás

Právě jsme dokončili snídani, když se ozval zvonek. Matka otevřela a ve dveřích stála teta Rajni se svými dvěma dětmi. Staršímu Rohitovi bylo 16 a mladší Soně 14.

Teta vypadala senzačně jako vždy. Byla to neobyčejně krásná žena. 177cm vysoká s úžasnou postavou i když po narození Soni trochu přibrala. Naposled jsem o ní slyšel před třemi roky, když matka říkala, že už se svým manželem nežije a brzy nato začala chodit do tělocvičny. Ty výsledky toho byly fantastické. Její svalnatá ramena a její bicepsy se doslova vlnily . Bylo jí 43, ale v obličeji měla stále jiskru studentky. Její dokonalá pokožka a svůdná postava mě úplne pobláznily.

Krucinál, Rajni, vypadáš náramně”, řekl otec a objal ji. Už dřív byla teta větší než otec, ale teď její svalnaté tělo ten rozdíl jen zvětšoval. Hladil jí nahé paže a řekl: “Teda, ty jsi se změnila.”

“Já vím, uvnitř se cítím skvěle.” Náhle uchopila otce v podpaží a zdvihla ho se země. Všichni jsme se začali smát, a otec byl trochu v rozpacích. Matka byla také okouzlena novým zjevem tety. Když se objaly, teta se na mě podívala a řekla: “Tady je můj synovec. Ty jsi vyrostl, už je z tebe pěkný mužský. Pojď sem, zlato!” A usmála se na mne.

Pak mě objala. Hochu, ta se tedy změnila! Její tělo bylo jako žula. Měla svaly všude. Něžně mě políbila na tvář a laskavě mě podrbala na zádech. Při objetí jsem cítil její záda, která byla samý sval.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: Vampire

Pridaj komentár