Moje malá sestřenice

Terry je poražen svou 13 letou sestřenicí

Bylo to minulý rok během letních prázdnin. Moji rodiče vyhráli zájezd pro 4 osoby do Accapulca. Rozhodli se že pojedou s mým strýcem Lou a tetou Sivií.

Protože sem s nimi nemohl, musel jsem zůstat v domě mého strýce a pohlídat moji mladou sestřenici Melisu. Když přišel ten velký den, jel jsem k nim, trochu zklamán, že strávím první dva týdny prázdnin se svou 13letou sestřenicí.

Když odjeli, díval jsem se na televizi, zatímco mi moje malá sestřenice řekla, že se budeme bavit a že nechce otravovat. Byla velmi hodná a milá a tak jsem věděl, že s ní nebudou žádné potíže. I když jí bylo jen 13, byla velmi vyspělá a docela hezká. Měla dlouhé hnědé kudrnaté vlasy a neuvěřitelně modré oči. Byla necelých 160 cm vysoká a vážila něco málo přes 50 kg. Říkal jsem si, že by byla docela divoká, kdyby byla starší. Mě bylo tehdy 17 a při svých 175 cm a 81 kg jsem byl v dobré kondici a jeden z nejlepších zápasníků na gymnáziu.

První den proběhl bez problémů. Jen jsme se dívali na televizi a šli brzy spát. Ráno už Melisa jedla když jsem přišel do kuchyně. Četl jsem noviny, ale nemohl jsem se na ni nedívat. Měla dlouhé tričko, které jí odhalovalo nohy. Byly velmi hezké, ale překvapivě svalnaté na dívku jejího věku. Od 5 let dělala krasobruslení a trénovala dost často. Rychle jsem se vzpamatoval. Je jí jen 13 a je to má sestřenice, pro pána.

Po snídani jsme šli do obýváku, kde jsem si dál četl noviny a Melisa se dívala na televizi. Sledovala záznam posledního krasobruslařského mistrovství. Když jsem dočetl noviny, ptal jsem se jí na názvy různých figur. S uspokojením mi to vysvětlovala. Pak krasobruslení skončilo a začal pořad o zápasu (olympijském zápasu).

Melisa najednou televizi vypnula a řekla, že zápas je jen svinstvo a že takové blbce by porazila taky. Protože jsem zápasník, nemohl jsem její výrok nechat bez odezvy. Ale i když jsem jí říkal, že zápas je tvrdý sport a že i já jsem měl v některých zápasech potíže, smála se a řekla, že přemůže každého kluka ze třídy a že většina z nich je větší než ona. Řekl jsem jí, že možná porazí nějaké 13leté kluky, kteří nedovedou zápasit, ale že by nebyla soupeřkou pro kluka nebo holku, kteří zápasit dovedou.

Podívala se na mne a vyzvala mě k zápasu. Smál jsem se a řekl, že jsem o hodně starší, větší a silnější než ona a že jsem byl jedním z nejlepších zápasníků na gymnáziu. Pak mi řekla, že chce jen zkusit jestli mě přemůže a že slibuje, že to bude mírné a opatrné. Smál jsem se a řekl, že její výzvu přijímám. Chtěl jsem na ni jít jen zlehka, ale také jsem ji chtěl položit rychle a trochu se jí zasmát.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: frogsie

Pridaj komentár