Lynette

Moje první zkušenost se silnější dívkou.

Když jsem vyrůstal, příliš jsem se od svých vrstevníků nelišil. Hrál jsem s míčem, dělal jsem víc uličnictví než si mohu pamatovat a všeobecně jsem se snažil aby mi bylo prima. Nebyl jsem žádný rabiják, docela průměrný a dost jsem se pral. V zápase s ostatními jsem vyhrával tak často, jako prohrával. Byl
tam ale někdo, s kým jsem se nemohl měřit, bez ohledu jak moc jsem se snažil.
Lynette bydlela blízko nás uvnitř stejného bloku. Někdy jsme se kamarádili, jindy ne. Podle různých momentů v našem životě jsme mohli být považováni za nejlepší kamarády. To bylo když nám bylo 11 až 14 roků. Dělali jsme společně hodně věcí, chodili do kina, na pláž, což bylo trochu víc písku u malého jezera, dokonce mě učila tancovat. Když jsme hráli s míčem, hrála Lynette vždy s klukama. Uměla blokovat i utíkat stejně dobře jako kdokoli z nás.
O Lynette jsem jedno odpoledne, když jsme byli sami, objevil malé tajemství. Byli jsme na dvorku domku jejích rodičů, hráli na honěnou a čekali až se její matka vrátí domů. Pak nás to přestalo bavit a přemýšleli jsme co dělat. Právě se mi začaly líbit holky, nevěděl jsem co a navrhl jsem zápas. Lynette samozřejmě souhlasila. Vždycky byla sportovní, ale myslím, že mě to krapet překvapilo.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: Collector

Pridaj komentár