Kořist

Všechny holky věděly, že Dave vždycky měl peníze a mnoho se jich kolem něho točilo. Pokud se ale přiblížily víc, jeho přítelkyně je velice rychle oddálila. Byly zde příležitosti, kdy by se mu byla líbila nějaká jiná, ale výběr nebyl na něm, protože Amanda byla značně majetnická.

Přistižení při objímání s tou zrzkou poslední sobotu byla spíše výjimka. Jeho vzteklá blonďatá přítelkyně jí ponížila do bezbrannosti, vrhla se na ni jako démon a házela s ní jako s panenkou. Zrzka byla menší hubená a nedalo by se ŕíct že má atletickou postavu. Amanda nebyla malá a už vůbec ne slabá! Koukala se na rychle poraženou sokyni s trochu nemístným úsmevem, na vzdory čemuž ji však dorazila impresivním zvednutím nad hlavu a hozením do bazénu.

Dave si tím ještě jednou připomněl Amandinu sílu a to jak se poprvé potkali. Šel tenkrát do místní hospody na rande, když viděl dvě holky jak se připravují na páku. Po vyhecování místními jestli si nechce vsadit, ukázal okamžitě na Sandru, kterou znal. Chodila cvičit do fitka a on věděl že se zaměřuje na zvedání těžkých zátěží.

Pozoroval, jak se jejich ruce uzamkly jedna v druhou a k překvapení všem, blondýna lehce vyhrála.

Když Dave pozoroval, jak se Sandře ohnula ruka jak z gumy, potřásal hlavou. Nenabídla jí druhou možnost a tím byla sázka rozhodnuta. Blondýna dopila a vstala.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Pridaj komentár