Grilování na zahradě

Jedna z přítelkyň mé ženy, se kterou se znala z posilovny nás pozvala k sobě domů na grilování. Než popíši co se tam dělo, musím vám o lidech, kteří tam byli přítomni, něco sdělit.

Moje žena Pavla a já jsme spolu skoro dvanáct let a je nám kolem 35. Už než jsme se vzali, byla Pavla atleticky stavěná a při výšce 163cm vážila asi 58kg.

Brzy po tom, co jsme spolu začali chodit , jsme spolu z legrace zápasili, jak to páry dělávají. Úplně poprvé ovinula mi své nohy kolem pasu a pevně mě stiskla. Když jsem se vzdal, trochu sevření povolila, ale nepustila mě. Chtěla, abych se zkusil vyprostit sám. Když jsem to zkoušel, znovu mě stiskla a já jsem se rychle vzdal podruhé. Pustila mě a řekla, že se chtěla ujistit, že nebudu říkat, že jsem to nezkoušel doopravdy a že jsem ji víceméně nechal vyhrát.

Velmi mě překvapilo, že má v nohou tak obrovskou sílu. Od té doby jsem si při našem kočkování dával pozor, abych se vyhnul jejím nohám. Nebyl jsem úspěšný vždycky, ale když ano, obyčejně jsem ji položil na lopatky. Měl bych poznamenat, že jsem tehdy vážil 72kg při 177cm a byl jsem

v dobré kondici. Teď mám 86kg měkké tkáně. Pavla má 70kg a je tvrdá jako kámen. Do posilovny chodí čtyřikrát týdně a doma cvičí každé ráno. Před šesti či sedmi lety její síla skutečně vzrostla a od té doby mě položila na lopatky kdykoliv chtěla. Také jsem chodil do posilovny, ale velmi nepravidelně a neplánovitě. Teď Pavla hladce zvedala dvojnásobnou váhu na většině posilovacích strojích, než jsem zvedal já. Blažilo mě, že mám takovou ženu jako je Pavla, která mě někdy škádlila, ale nikdy nevystupovala dominantně a byla ráda, že to je ona, kdo otevírá všechny zavařovací sklenice.

Žena, která nás pozvala se jmenuje Karen. Pavla mi říkala, že i když je malá, má 155cm a 58kg, je jednou z nejsilnějších osob v posilovně. Dokonce říkala, že Karen má větší sílu než ona, což bylo pro mne něco těžko uvěřitelného. Řekla, že Karen vzepře na lavici 135kg velice stejnoměrným stylem, zatím co ona nikdy nevzepřela víc než 121kg. Karen je rozvedená a právě začala chodit

s Jakubem s hubeným chlapíkem asi 172cm a 67kg. Jakub je mužný typ který buď býval, nebo nikdy nebyl. Nebyl úplně nesnesitelně nudný, ale pro můj zápis není zajímavý.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: Danboy

Pridaj komentár