Crystal

Moje 16. narozeniny

Bylo mi šestnáct. Na svou první smíšenou oslavu jsem pozval několik přátel, většinou ty s nimiž jsme vyrůstali. O večírku jsem nic konkrétního neočekával, všechny jsem dobře znal a jenom jsme se chtěli dobře pobavit.

Dorazili mezi 20. a 20:30. S mým nejlepším přítelem Wignutem tam přišli Patty, Sheila, Ray a jeho sestra Chrystal, Ken a jeho sestra Vicki, Barry a Linda. Myšlenka, že bych se mohl s některou z děvčat spárovat, mě sice napadla, ale nebyl jsem si sám sebou jistý a nevěděl jsem co mohu očekávat. Ještě nikdy předtím jsem smíšenou společnost nehostil; ani jsem nepočítal, že začnu mít o děvčata zájem.

Dívky přišly hezky oblečené, lépe než ve škole. Vypadaly znepokojivě krásně. Byly zvyklé na džíny a svetry, které nosily a teď se nesly s elegancí mladých krásných žen v rozpuku. Jejich těla byla sice schována pod volným oblečením, ale věděly jak je rozehrát i když ještě nevěděly jaký dojem to na nás zanechá. Podle toho, jak jsme se na ně dívali, vytušily že je tu nějaký rozdíl, že nejsou vnímány obyčejně a snažily se, aby si zachovaly odstup, který mezi námi vznikl.

Jak jsem se rozhlížel, díval jsem se na každou z nich a pokoušel se všechno, co jsem o každé věděl, porovnat s tím, jak dnes večer vypadala. Byly to dívky, které jsem znal, vyrůstal s nimi, hrával si s nimi, a teď se přes noc změnily. Když jsem se na každou z nich díval, začal jsem různě hodnotit každou delikátnost jejich těl. Zatímco tehdy jsem tyto vlastnosti pokládal za divné, později jsem v nich objevoval neodmyslitelné zalíbení. Jak se v hloučku posadily, zatím co jsem obsluhoval CD přehrávač, zadíval jsem se na každou z nich pozorně.

Patty se živě bavila s Barrym. Byla z naší skupiny nejvíc nesobecká a byla s ní největší zábava. Všichni jsme si mysleli, že Patty je z dívek nejlépe stavěná a při mnoha příležitostech jsme se bavili, jak velká prsa skutečně má. Vždycky nosila nevkusné oblečení, snažící se být módní, které skrývalo její křivky. Dnes večer jsme ale zklamáni nebyli. Když mluvila s Barrym, padaly jí tmavé vlasy na ramena a její hnědé oči vypadaly že tančí s každým slovem z jejích plných rudých rtů. Bílá blůzka obepínala její tělo a naše oči byly odměňovány pohledem na plnost jejích prsou zajatých uvnitř, napínajících blůzku, která se zdála malá na to aby je udržela. Měla červenou sukni nad kolena a vysoké podpatky, které ji dělaly vyšší než jejích 182cm.

Sheila při svých 163cm byla tichá a jeden z mozků naší skupiny. Nicméně v dalším roce rozkvetla a vyklubala se ze skořápky, aby se stala nejvyhledávanější dívkou na gymnáziu, pro mne tehdy nedostupnou. Bavila se s Rayem, což se zdálo zvláštní, protože ti dva měli nejméně společného. Její vyjadřování bylo účastné a vážné jako téměř vždy, ale její obličej byl vábivě hezký, podlouhlý a jemný s modrýma očima a plnými rty, téměř nenalíčený. Její světle hnědé vlasy jí padaly přímo na ramena a vyrovnávaly světlehnědou blůzku, kterou měla k odpovídající potištěné sukni. Zezadu jsem viděl krásné křivky jejího těla, ale zaujaly mě její nohy a téměř dokonalá lýtka zdůrazněná béžovými vysokými podpatky.

Crystal, Rayova sestra, měla dlouhé černé vlasy a vypadala poněkud exoticky, dívám-li se zpětně. V 16 jsem nevěděl co exotika znamená, ale přál jsem si to vědět. Měl jsem s Crystal dva roky pěkný vztah. Crystal byla 165cm vysoká, dosud štíhlá a vypadala starší než ostatní dívky. Její tmavé oči měly na mne pronikavý účinek a kdykoliv se smála, vypadala jako když říká „vím něco, co ty nevíš“. Vždy se oblékala poněkud jinak a ani dnešek nabyl výjimkou. V těsné růžové sukni, která jí moc slušela, měla bílou blůzku otevřenou po celé délce ve tvaru „V“, svázanou dole v pase růžovým pulovrem. Bavila se s Kenem a když mluvila, přehazovala si nohu přes nohu. Slyšeli jsme pověsti, že Crystal má mimořádnou sílu, ale moc jsme tomu nevěřili, protože vypadala tak žensky. A nikdo nevěděl, odkud se ty pověsti vzaly.

Vicki byla ve skupině nejmenší se svými 157cm. Krátké blond vlasy, malinko tmavší, prsa, která vždycky vypadala dokonale, ani velká ani malá, dokonale tvarovaná. Byla roztomilá, krásná ne, ale s nevinným pohledem a mohla být pokládána za mladší, než byla. Dnes večer nás všechny překvapila když vešla. Měla béžovou sukni a růžový svetr, který jí dobře seděl. Její půvab byl mírný, nicméně vzbudila naši pozornost. Když stála a povídala si s Crystal a Kenem, nemohl jsem si pomoct, ale mé oči byly zaujaty jejíma nohama, umocněnýma béžovými sandály na vyšším podpatku. Zadíval jsem se jí na nehty prstů u nohou zbarvené jemně růžovou a pocítil, že mě nezvykle přitahují.

Linda byla ke každému milá, skoro domýšlivá, velmi hezká s blond vlasy svázanými stuhou do koňského ohonu, jedna z mých nejbližších přátel. Založením byla divoška, velmi atletická, hrála s námi míčové hry a v několika sportech byla lepší než kluci i když měla jen 160cm. Nikdy jsme ji neviděli vyhrožovat i když jsme hluboko uvnitř věděli, že je asi silnější než někteří z nás, ale nechtěli jsme se o tom přesvědčit. Linda měla jasně žlutou blůzu s potištěnou sukní a svůj oblíbený koňský ohon. Obličej měla teď nalíčený tlumeným odstínem, což ji dělalo trochu starší a hezčí. Ve vysokých bílých lodičkách měla nohy plné, lehce svalnaté. Když šla, svaly nohou se jí pohybovaly a dávaly se na vědomost.

Večer byl klidný, přesto příjemný. Smáli jsme se, jedli, povídali si o lidech, které jsme znali, hráli hry jako Twister. Jak noc postupovala, uvědomoval jsem si svoji náklonnost vůči všem. Ačkoli na tanec moc nebyl, brala nás děvčata na parket. Po několika tancích, kdy jsem se kroutil, objevil jsem neočekávané uspokojení v pomalém tanci. Díky Crystal jsem cítil zvláštní vzrušení, které jsem pociťoval jen v soukromí a najednou jsem se začal dívat na Crystal a ostatní dívky jinak. Že ve mně může vyvolat takový dobrý pocit jenom dotykem a svojí blízkostí, byla nejlepší věc, kterou jsem se ve škole naučil a jediná ne které skutečně záleželo.

Kolem 22:30 jsme se začali dívat po jiné zábavě. V místnosti byl jistý prvek napětí, který jsme si všichni uvědomovali. Potom vykřikl Ray: „Pojďte, budeme se přetlačovat v páce!“


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: The Collector

Pridaj komentár