Zápasy s matkou

S cizí

V osmdesátých letech mezi 8. třídou a gymnáziem jsem měl skutečně zvláštní styky s matkou své přítelkyně. Při mnoha příležitostech jsme končili vzájemným zápasem. Nešlo o otevřený sex, jak byste si mohli myslet, ale o skutečný zápas. Oba jsme byli v plavkách. Rád jsem zápasil, ale také mě uchvacoval těsný dotyk s opravdovou ženou, která v mých očích dobře vypadala. Byla čtyřicátnice, ale tehdy jsem neuvažoval, kdo se o tuto situaci skutečně staral. Myslel jsem, že jsem to byl já, protože jsem poprvé zažíval velké pocity, ale později jsem si uvědomil, že mě v podstatě používala jako jakýsi vibrátor ke svému uspokojení. Nic jsem nenamítal, myslel jsem, že jsem zemřel a jsem v nebi. Ve 13 až 14 letech mít možnost dát ruce na ženská ňadra, mezi nohy a celou ji masírovat, bylo neuvěřitelné. A zápasení bylo zábavné a soutěživé i když měla jasnou převahu. Byl jsem hubený a ona mě překonávala ve váze i o trochu ve výšce. To je údobí v životě, kdy dospělá žena je těžší, větší a silnější, nebo při nejmenším stejně silná jako muž. Už se to nedá vrátit. Ale tehdy to bylo dobré a myslím, že od té doby mě fascinují jednodílné dámské plavky. Tehdy je nosila a žena v jednodílných plavkách mě stále nenechává v klidu.

S vlastní

Ahoj, všichni! Chtěl bych vám vyprávět o tom jak jsme s mojí matkou poprvé zápasili. Stalo se to před pár dny. Sledovali jsme tehdy v televizi zápas ve volném stylu a začali jsme diskutovat, kdo z nás je silnější a kdo by byl lepší zápasník. Oba jsme temperamentní a nakonec náš spor vyústil ve spontánní zápas ( vlastně to nelze nazvat zápas, ve skutečnosti to byla pranice, ale bez kopanců a ran). Je mi 17 a mám kolem 170 cm a 63 kg. Matce je 38, 165 cm a 57 kg s tmavými vlasy až na ramena. Oba jsme fit a v dobré kondici.

Máma hodně hrávala tenis a teď chodila dvakrát týdně cvičit. Při zápasu měla na sobě bílé ponožky, těsné šortky a sportovní halenku bez rukávů; Já jsem byl bos, v džínách a tričku.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Pridaj komentár