Bobina vs. Marie

Mnoho fandů Anduly i mých se ptalo, kdo by to vyhrál, kdybychom spolu zápasily. Odpověď je jednoduchá … záleží na tom, koho byste se ptali. Andula je si jistá, že její velikost a váha by na mne stačila. Na druhé straně já jsem přesvědčená, že moje rychlost a síla by ji přinutila vzdát se. Byly jsme však blízké přítelkyně a tak bychom asi nikdy nezápasily. Měla jsem však příležitost zápasit s ženou úplně stejně velkou jako Andula. Chcete vědět, jak to bylo? Tak čtěte!

Byly jsme s přítelkyní Luisou na obědě. Byla úspěšnou právničkou, krásná černoška jejíž kancelář byla asi jeden blok vzdálená od mé. Často jsme spolu po práci zápasily. Nikdo mi nedal na žíněnce tolik práce a ani tolik přátelství po utkání.

„Bobino,“ začala s lahodně zlomyslným tónem, „víš, co se stalo Dianě?“ Moji fanoušci si Dianu dobře pamatují. Je to typická Američanka, krásná 40letá žena v domácnosti a byla jednou z nejlepších zápasnic, které jsem kdy čelila.

„Řekni,“ zašeptala jsem dychtivě, když kolem našeho stolu procházeli nějací lidé. Diana je jedna z žen, které mají všecko… půvab, peníze, skvělého manžela a zápasnický talent.Určitě by mi nevadilo, kdybych slyšela, že byla uzemněna.

„No,“ začala Luisa, „Dianina rozkošná dcera Kikina má chlapce Dana. Jeho matka je neuvěřitelně hezká a opravdu udělaná blondýna jménem Marie. Jednou večer si povídali a Dianina dcera vyzradila, jaká je její matka opravdu výborná amatérská zápasnice. Marie se tomu smála. Měla Dianu za bohatou, rozmazlenou domácí paničku. Marie naproti tomu to neměla snadné. Je skutečně chytrá a vzdělaná, ale stále je v její osobnosti něco drsného, jestli víš, co myslím.“


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Pridaj komentár