Silná žena

Můj skeptický přítel a já jsme šli do cirkusu a zjistili jakou sílu může mít žena

Byli jsme s Hankem kámoši na fakultě. Hank byl atlet měl 180cm a 85kg a hrál americký fotbal. Také byl trochu všeználek, ale byl mým nejlepším kamarádem. Jednou jsme šli do cirkusu s nadějí, že si tam nabalíme nějaké holky. Hlavní program měl začít až později a tak jsme šli na vedlejší představení. Při každém výstupu měl Hank nutkání mi říkat jaký je to všechno nahraný podvod . Podle něj byla podvodem vousatá žena, gumový muž, podvod byl i polykač ohně, polykač mečů atd. atd.

Nakonec jsme přišli k atrakci, kolem které bylo shromážděno hodně lidí. Z toho, co jsme viděli a slyšeli, šlo o vystoupení silačky, které mělo právě začít. Hank se ušklíbl nad představou silné ženy a řekl, že žádná žena nemůže být moc silná. Nicméně mě silné ženy vždycky přitahovaly a tak jsem ho přiměl, aby na představení zůstal.

Jeviště vlastně nebylo jevištěm, ale ve skutečnosti zápasnickým a boxerským ringem. Byl o něco menší než skutečný, ale jinak byl velmi autentický. Za ringem byla opona po stranách lemovaná velikými malbami. Byly to obvyklé cirkusové malby, které zpodobňovaly velmi svalnatou spoře oděnou ženu, která provádí silácké kousky. Na jedné zvedala velikánskou činku, na druhé zápasila s obrovským hadem. Byl tam hlasatel, který stál uprostřed ringu a provázel představení řečí do zesilovače. Mluvil o ohromující dívce, kterou objevili cestovatelé ve filipínské džungli.. Hank si myslel, že je divné, že ze všech míst si vybrali právě Filipíny. Oba jsme stáli na konci davu a čekali až představení začne. Nakonec hlasatel představil dívku jako “Taru z džungle , nejsilnější žena na světě.” Hvězda se objevila zpozad opony, protáhla se mezi provazy do ringu za potlesku a obdivného hvízdání mužů z obecenstva. Když se postavila doprostřed ringu vedle hlasatele, usmála se, zamávala obecenstvu a pak čekala s rukama v bok.

Bylo obtížné Taru popsat. Nevypadala přesně podle mých představ. Byla Asiatka a velmi přitažlivá. Měla na sobě dvoudílný oděv s bederní roušku z velmi autentické leopardí kožišiny ., který dělal dojem, že s ní to každou chvíli spadne. Měla také úzké pásky kolem bicepsů . Nevypadala celá jako kulturistka s mocně se vzdouvajícími svaly ani jako hubená svalnatá fitnes modelka, nicméně vypadala že má sílu. Měla mocná široká ramena a silné paže připomínající plavkyni. Prsa měla střední velikosti vyplňovala vršek leopardích bikin velmi dobře, Nohy měla štíhlé a svalnaté. Břicho měla hladké a ploché. Nezatahovala břicho, jako pózující kulturistky a ni neměla břicho jako onen “pekáč buchet”, ale neměla ani tuk. Její kůže byla hodně opálená, černé vlasy jí splývaly přes ramena a její černé oči vypadaly jako když tančí, když se smála. Měřila asi 165cm a vážila asi něco málo přes 60kg. Vcelku vypadala velmi přitažlivě, silně a zdravě. Asiatka ze sousedství.

Hank se smál a řekl: “Nepřipadá mi nijak silná. Určitě vypadá na pohled zdravě, ale nemůže mít velkou sílu. Ty pásky na pažích nosí asi proto, že nemá žádné svaly.”

Řekl jsem, že si počkáme a uvidíme.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Autor: Brent

Pridaj komentár