Silná a starší

Poprvé jsem si uvědomil ženské svaly, když mi bylo 12. Tehdy se ženská kulturistika teprve začínala objevovat v kulturistických časopisech a v některých TV pořadech jako byl „Skuteční lidé“ Začal jsem si všímat ženských svalů i ve skutečném životě.

O rok později, v osmé třídě, jsem se poprvé zadíval na ženu se silnými velikými svaly zblízka. Byla to žena, která učila v jedné okresní škole a také v soukromých uměleckých třídách pro mládež v létě. Zajímal jsem se o kreslení a protože jsem bydlel jen o dva bloky dál, rodiče mě tam zapsali. Chodil jsem tam dvakrát týdně kreslit, malovat a dělat keramiku.

Paní Klinová se poznala s mými rodiči už několik roků před tím. Chodila k nám do kostela a oni věděli, že vyučuje umění. Měla dvě dcery, obě už chodily na vysokou. Bylo jí kolem 45 a mým rodičům táhlo na čtyřicítku. Znali se spolu, ale nešlo o žádné blízké přátelství. Byla dost přitažlivá a teď si uvědomuji, že poutala pozornost víc než většina žen. Nejen, že byla hezká v obličeji s velkýma hnědýma očima, plnými rty a černými vlasy až k ramenům, ale byla opravdu v dobré kondici.

Z počátku se zdála malá a hubená. Měla asi 158 cm a jak jsem později zjistil jen 48 kg. Vypadala skvěle v džínách a v tričku, na což ženy o 20 roků mladší a dokonce i náctileté žárlily. Ale tehdy, když jsem ji viděl u sousedovic bazénu a přítelkyní, uvědomil jsem si, jak je pěkně stavěná. Jak jsem říkal, byla hubená s plochým břichem a úzkým pasem. Její zadek byl dokonale oblý a její prsa byla nejen velká, ale pevná a perfektně tvarovaná. Její bikiny, menší než bylo třeba, s maximální výhodou odhalovaly veškeré křivky jejího těla.

A pak tu byly její paže. Když si pravou rukou odhrnula vlasy nazpátek, zaznamenal jsem její paže. Nejen, že její svaly byly zřetelné, ale jasně se vyboulily. Nemohl jsem se ten den u bazénu na ni vynadívat, ale pak jsem si to zopakoval v pozdějších uměleckých třídách, když měla krátké rukávy. Mé oči mě neklamaly. Měla paže tvrdé jako kámen.


Celý článok si môžu prečítať len prihlásení užívatelia. Prosím Prihláste sa, alebo si zadarmo vytvorte Nový účet

Pridaj komentár